Welcome Guest 

Show/Hide Header

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: First << 2 3 4 5 6 7 8
Author Topic: Neprevedene pesme TOPIC CLOSED

sakali
Lost in Translation
Re: Neprevedene pesme
on: August 8, 2012, 22:15

Pa bagzi94, dao si mi sada jednu veoma zanimljivu ideju.Šta mislite(govorim svim prevodiocima :D ) da ja otvorim dva kanala(ili vi svejedno)koji bi bili povezani sa vašim glavnim kanalom(kao što su uradili Ameri za VEVO(može i sve na jednom,ali ipak mislim da je bolje da bude na dva)). EMINEM i DIRE STRAITS.Ja SVE što ste vi do sada preveli od grupe DIRE STRAITS i repera EMINEMA titlujem i postavim na budući vaš ili naš kanal.A da vi polako prevodite ostale njihove pesme(naravno kada imate vremena).I da bilo koja pesma koja bi tim dogovorom(ako bi se naravno složili)bila prevedema,bude vama poslednja vama na repertoaru, jer naravno kapiram koliko je njihove pesme teško prevesti i trebalo bi dosta vremena i meni i vama.ALI kada bi takav posao realizovali,po meni bi imao VEOOMA velike koristi.Zaista bi MNOGO popularizovali dva vaša kanala koja imaju SVE njihove prevedene pesme.I To sve naravno, kao što rekoh polako i na tenane.Jer će meni trebati pogotovo za Eminema dosta vremena(a imam i naravno svojih privatnih obaveza).Tako da,moja zamisao je da to sve bude dug posao i bez ikakvog požurivanja.Ali da na kraju uz moju i vašu saradnju, bude nadam se ta zamisao na kraju i ostvarena :)

Spring
Administrator
Spring
on: August 10, 2012, 11:55

Izbrisano prevedeno...

Quote from bagzi94 on August 7, 2012, 16:04

1. Mariah Carey - Obsessed
2. Nelly - Dilemma ft. Kelly Rowland
3. Train - If It's Love
7. Justin Timberlake - Carry Out ft. Timbaland
8. Ramones - Blitzkrieg Bop, Locket Love i Poison Heart
9. Nicki Minaj - Super Bass
10. Pitbull ft. Marc Anthony - Rain Over Me
12. The Fugees - Fu-Gee-La
13. Big Sean – Dance
14. Alexandra Stan - Mr. Saxobeat
15. Frank Sinatra - Have Yourself a Merry Little Christmas
16. Shaggy - It Wasn't Me
17. Red Hot Chili Peppers - Road Trippin'
19. Jeffree Star - Prom Night
20. Jose Nunez - Bilingual

2 Pac.

sakali
Lost in Translation
on: August 10, 2012, 14:13

Spring: šta ste odlučili?? :D

Spring
Administrator
Spring
on: August 10, 2012, 14:22

Što se tiče tvoje ideje (koja je, uzgred, ovde pomalo off-topic a za slične teme imamo About LT), mislim da treba da napraviš nešto što bi zbog sebe voleo da napraviš i što će ti biti zanimljivo. A svakako ne mogu da garantujem da ćemo prevesti sve pesme od nekog izvođača u nekom doglednom vremenu... Prevodimo kako šta stignemo, uglavnom se trudeći da odgovorimo na sve zahteve

sakali
Lost in Translation
on: August 10, 2012, 18:09

Pa moj predlog je i bio takav,neobavezan i za mene i za vas(u smislu bez nekog preteranog požurivanja)...Jednostavno mislim da ako bi na dva mesta bilo dosta titlovanih pesama od dva izvodjača,mislim da bi to privuklo pažnju slušalaca i da bi takav rad imao koristi.To bi naravno pravio zbog sebe(jer je to deo muzike koju slušam)a pretpostavljam da bi bilo zanimljivo i za druge...(No msm.da si u pravu i da je ovo više za About LT kao novi predlog :) )

Spring
Administrator
Spring
on: August 10, 2012, 19:08

:)

Javi nam kad napravis nesto

sakali
Lost in Translation
on: August 10, 2012, 23:03

važi :)

Spring
Administrator
Spring
on: August 11, 2012, 15:27

Što se mene tiče, sve do sada tražene pesme su prevedene.. (sem onih na gornjem spisku koje preskačem dok ih neko ponovo ne zatraži)

Stephaan
Moderator
Stephaan
on: August 12, 2012, 10:54

Prevešću ja još neku, uzeo sam sad "Mr. Saxobeat", to će brzo da ide obzirom na količinu, komplikovanost i smisao teksta. :)

CFH990
Lost in Translation
CFH990
on: October 9, 2012, 00:54

evanescence never go back?

Pages: First << 2 3 4 5 6 7 8

Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Page loaded in: 0.156 seconds.

Be Sociable, Share!