Anila Mimani


Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #45019
  AvatarMilan
  Participant

  E ta dish sa shumë të dua

  Çdo mëngjes kur diellin shoh,
  Every morning, when i see the sun
  ty të mendoj.
  i think of you
  Ti se di pa ty i dashur,
  you don’t know my love that without you
  jo nuk jetoj.
  no, i don’t live

  Sonte të kërkoj — ku je?
  Tonight I search for you — where are you?
  Prapë të vetme mos më le
  don’t leave me alone again
  Në këtë ëndërr që s’mbaron, dhe më mundon.
  in this never ending dream, of hardship

  E ta dish sa shumë të dua
  You should know how much I love you
  Do të rije veç me mua.
  Stay only with me
  Dua të ndjej buzët e tua
  I want to sense your lips
  Fjalët që vetëm ti mi thua.
  those words that only you say to me

  I hap sytë dhe them me vetë,
  I open my eyes and say to myself
  Drita je ti.
  you are the light
  Nuk e dua këtë jetë
  I don’t want this life
  Pa dashuri.
  without love

  #46227
  bagzi94bagzi94
  Moderator
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • The forum ‘PREVOD PESAMA sa ostalih jezika’ is closed to new topics and replies.
MilanHome › Forums › PREVOD PESAMA sa ostalih jezika › Anila Mimani This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated 9 years, 9 months ago by bagzi94. Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) Author Posts October 16, 2010 at 10:46 pm #45019 MilanParticipant E ta dish sa shumë të dua Çdo...Profesionalni prevodi vaših omiljenih pesama. Translation of Serbian, Croatian, Bosnian, ex-YU lyrics, poems etc. All Eurovision Lyrics