- This topic has 23 replies, 5 voices, and was last updated 6 years, 10 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Lyrics & Translations ~ Prevod pesama
Profesionalni prevodi vaših omiljenih pesama. Translation of Serbian, Croatian, Bosnian, ex-YU lyrics, poems etc. All Eurovision Lyrics
Ima aprilski, mada ja pišem master rad, nemam više ispite. A Bagzi znam da muku muči sa jednim ispitom, ostalo kida. 🙂
Ooo, svaka čast!
Sigurna sam da razbija, rekla sam mu još davno da će uspeti na tom polju, nije mi verovao.
Ja sam tek prva godina, ali za sad ide odlično. Prvi semestar očišćen sa visokim ocenama tako da sam poprilično zadovoljna. 😛
Ja sam još zadovoljnija i ni najmanje ne sumnjam ni u jedno od vas!
Bravo! Tako je to kad neko voli ono što studir. A u Bagzija veruju svi, sem njega samo. 🙂
Znači, ništa se nije promenilo, koliko ja vidim…
Wow koliko se ovde stvari promenile od zadnjeg puta kad sam bio. Nikako da ugrabim priliku da se ulogujem, fakultet ubi. Poz Svima
Postovana Spring, da li bi ste mogli da mi posaljete na e-mail lozinku za deo foruma “uputstva za prevodioce”, ne znam da li mi je dozvoljeno da pristupam u taj deo uopste. Nisam odavno ulazio u Dashboard tako da sam pozaboravljao neke stvari. Poz
Postovani Denga, dobro dosao nazad i molim vas, nemojte mi persirati! 🙂
Proveri mail… 🙂
Hvala 🙂