Tag archives for ESC 2011 Lyrics - Page 3

Eurovision 2011 Macedonia: Vlatko Ilievski – Rusinka

Кожа нежна, бела како снегот, нов, неизгазен. Очи сини, како ведро небо, во нив сум заробен. Јас Македонец, а она Русинка. Јас добредојден како музика, музика! Музика, што не ја…
Full Lyrics + PREVOD