Albanian 2008 Eurovision Song
Lyrics & Video

Zemren E Lame Peng

 

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë

Ha… ha…
Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer
Një zemër jo kurrë s’mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Ah… Ah…

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
(Bora e zerit tënd) mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë

Ha… ha…
Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer
Nje zemër jo kurrë s’mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Ha…

English version

We Put Our Hearts At Stake

The clock ticks like a heart
The clock runs crazy, it has no hands
You stole the time from my life
The coldness of your voice fell on my heart
Covering the last shelter of love

Ha… ha…
And the hands of time stop there

Day after day, we
Beat after beat, we looked in vain
For the perfect clock
Which a heart can never be

Night after night, we
Beat after beat, we grew apart
But no, we couldn’t
Because we both put our hearts at stake
Ah…

The clock ticks like a heart
The clock runs crazy, it has no hands
You stole the time from my life
( (The coldness of your voice) fell on my heart
Covering the last shelter of love

Ha… ha…
And the hands of time stop there

Day after day, we
Beat after beat, we looked in vain
For the perfect clock
Which a heart can never be

Night after night, we
Beat after beat, we grew apart
But no, we couldn’t
Because we both put our hearts at stake
Ha…

Lyrics of all Albanian Eurovision Song entries

Olta Boka - Zemrën lamë peng (We Gambled The Heart) LyricsSpringEurovision LyricsESC 2008 LyricsAlbanian 2008 Eurovision Song Lyrics & Video Zemren E Lame Peng   Ora si zemër troket Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka Kohën vodhe ti nga jeta ime Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra Mbuloi strehën e fundit të dashurisë Ha... ha... Dhe ndalen akrepat atje Ditë pas ditë, ne Rrahje pas rrahje, më kot...Profesionalni prevodi vaših omiljenih pesama. Translation of Serbian, Croatian, Bosnian, ex-YU lyrics, poems etc. All Eurovision Lyrics