Makedonsko devojce

Македонско девојче [youtube DpyYiuOt088] Македонско девојче, китка шарена, во градина набрана дар подарена, Дали има на овој бели свет поубаво девојче од Македонче? Нема, нема не ќе се роди поубаво...

Karolina Goceva – Se lazam sebe

[youtube L8kGxRnsars] Каролина Гочева - Се лажам себе Дали знаеш дали чувствуваш каква болка ти ми оставаш, дали можеш да ме разбереш ил сакаш душава да ми ја одземеш. Се...